Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

Ψήφισμα στην μνήμη του Νάσου Νασόπουλου

Μεγάλη θλίψη προκάλεσε στο ΔΣ της ΠΕΔ. ΔΕ κατά την συνεδρίαση του στις 8/2 ,η είδηση του θανάτου του Δημοσιογράφου Νάσου Νασόπουλου. Για τα παλιότερα μέλη του συμβουλίου ο Νάσος υπήρξε φίλος και συνεργάτης. 

Ήταν πάντα θερμός υποστηριχτής του θεσμού της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και είχε δουλέψει στο παρελθόν στην τότε  Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων σαν Υπεύθυνος Προβολής και Δημοσιότητας του Θεσμού.

 Από την θέση αυτή όντας πάντα πρωτοπόρος και διορατικός συνέβαλε στο να εξελιχθεί καθοριστικά η σύγχρονη εικόνα των Δήμων στις μεγάλες Εκθεσιακές  και Συνεδριακές Διοργανώσεις , χρησιμοποιώντας  πάντα τις νέες τεχνολογίες και τα πιο πρωτοποριακά μέσα προβολής. Υπήρξε επίσης συνεργάτης και σε πολλούς Δήμους συμβάλλοντας στην προβολή τους  εντός και εκτός Ελλάδος. 

 Καθοριστική ήταν και η συμβολή του στην προετοιμασία των Δήμων ενόψει της ανάληψης των Ολυμπιακών Αγώνων. Αργότερα το πόρταλ του the best  υπήρξε πάντα ένα μέσο, ένας έγκυρος αδέσμευτος  και πλουραλιστικός τόπος έκφρασης  της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, που πρόβαλλε πάντα την επικαιρότητά της, τις διεκδικήσεις της, τα μεγάλα και μικρά προβλήματα της.

Το ΔΣ εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του καθώς και στην μνήμη του αποφάσισε να εκδοθεί το παρόν Ψήφισμα και να διατεθεί χρηματικό ποσόν σε ίδρυμα της περιοχής μας.

Βρίσκεστε εδώ: Home Επικαιρότητα Ψήφισμα στην μνήμη του Νάσου Νασόπουλου