Σφάλμα
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής
  • Σφάλμα κατά τη φόρτωση των δεδομένων ροής

Ενημερωτική Εκδήλωση στο Δήμο Ήλιδας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 6 Ιουλίου 2020 και ώρα 12.00 μ.μ.  η ενημερωτική εκδήλωση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας στο Δήμο Ήλιδας, στο υπερσύγχρονο  Συνεδριακό Κέντρο της Αμαλιάδας. 

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν, εκτός από τον Δήμαρχο κ Γ. Λυμπέρη, μέλη του Δ.Σ., αλλά και εκπρόσωποι πλήθους φορέων που εμπλέκονται στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής, όπως: εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Ηλείας, του Εμπορικού Συλλόγου, του Συλλόγου ξενοδόχων Κουρούτας, εκπρόσωποι των τοπικών ΜΜΕ, εκπρόσωπος ορειβατικού συλλόγου, καθώς και άτομα και στελέχη που εμπλέκονται στον Τουρισμό.

 

Attachments:
Download this file (DT_Hlida.pdf)DT_Hlida.pdf[Δελτίο Τύπου]193 kB

Διαβάστε περισσότερα: Ενημερωτική Εκδήλωση στο Δήμο Ήλιδας

Ενημερωτική Εκδήλωση στο Δήμο Αιγιάλειας

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 29 Ιουνίου 2020 και ώρα 12.00 μ.μ.  η ενημερωτική εκδήλωση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας στο Δήμο Αιγιάλειας στο χώρο του Πολιτιστικού Κέντρου Αιγίου (Αίθουσα «Αλ. Μέγαρης») στο Αίγιο.

Ο κ. Καμπέρος Θεόδωρος, προϊστάμενος  της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Δυτικής Ελλάδας, παρουσίασε τις δράσεις του έργου με τίτλο: «Promoting Area Attractiveness through Hiking and Introducing a Different Touristic Approach (P.A.T.H.)», το οποίο υλοποιείται και χρηματοδοτείται στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Εδαφικής Συνεργασίας INTERREG V-A Ελλάδα – Ιταλία 2014 – 2020.   

Attachments:
Download this file (DT_aigio.pdf)DT_aigio.pdf[Δελτίο τύπου]113 kB

Διαβάστε περισσότερα: Ενημερωτική Εκδήλωση στο Δήμο Αιγιάλειας

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΜΕ ΣΥΜΒΑΣΗ ΕΡΓΑΣΙΑΣ ΙΔΙΩΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΟΡΙΣΜΕΝΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

 

Attachments:
Download this file (ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ  ΙΔΟΧ PATH ΩΖ4ΕΟΚΣ1-ΩΔΩ.pdf)Προκήρυξη[ ]208 kB
Βρίσκεστε εδώ: Home Προγράμματα P.A.T.H.